Hall Family Foundation
annual report

2019
Editorial Design

The Walking Wall is a continuous entity, moving and changing as it winds its way towards the Nelson Atkins. It has neither a true beginning nor an end. Instead, its form depends on your perspective. The Hall Family’s contributions to Kansas City’s communities were no different, shifting and changing throughout the life of the Foundation. This design channels the idea of change, capitalizing on form and language to show duality. The physical form of the report acts as a metaphor to reflect the way the Walking Wall moves along a path through the grounds of the Nelson, a continuous narrative affecting all stages of life.

Client: The Hall Family Foundation
Creative Director: Michelle Sonderegger 
Photographer: Michael Forester
Studio: Design Ranch

Hall-Annual2-1
Hall-Annual3.5-1
Hall-Annual40
Hall-Annual39
Hall-Annual7
Hall-Annual8
Hall-Annual9.5
Hall-Annual10
Hall-Annual11
Hall-Annual12.5
Hall-Annual13.5
Hall-Annual14
Hall-Annual14.5
Hall-Annual16.75
Hall-Annual41
Hall-Annual17
Hall-Annual18
Hall-Annual20.5
Hall-Annual21
Hall-Annual22.5
Hall-Annual23.5
Hall-Annual24
Hall-Annual25.5
Hall-Annual26.75
Hall-Annual27
Hall-Annual28.5
Hall-Annual29.5
Hall-Annual34